Bereikbaarheid

Let op: In onze wijk wordt op diverse plaatsen aan de wegen gewerkt. De kapsalon is momenteel met de auto (m.u.v. donderdag ochtend 16 juni) alleen te bereiken vanaf de Lange Beemdens. Dit is mogelijk met enige hinder omdat in de periode ma.13/6  tm vr.17/6 ook op de Lange Beemdens rijstroken gedeeltelijke afgesloten zullen worden. Houd dus rekening met een paar minuten oponthoud als u met de auto komt en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.  Op donderdag 16 juni zal gedurende de hele ochtend de toegang tot de Sleutelstaat volledig afgesloten zijn voor auto’s. Parkeer dus elders (bijvoorbeeld op de Past. Jansenstraat of op de parkeerplaats bij het tenniscenter op 2 min.lopen). Te voet of met de fiets over het trottoir is er weinig hinder.

Geplaatst in Mededelingen.