Face-off

Wat is Face-off

Bij face-off kunt u dus zowel terecht voor een eigentijds kapsel, waarbij gebruik gemaakt wordt van moderne knip- en kleurtechnieken als ook voor een ontspannende schoonheidsbehandeling. Ook biedt Face-off combinaties van beide aan. U kunt dus behalve uw kapsel ook meteen een cosmetische behandeling genieten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van een kapsel gecombineerd met een kleine cosmetische behandeling als het verven van wimpers, harsen van de bovenlip etc. Zowel in de kapsalon als in de schoonheidssalon wordt uitsluitend gebruik gemaakt van een selectie van hoogwaardige producten.

 

 

Wie

Face-off is een eenmansazaak van Marielle Cuijpers.

Marielle werkt al meer dan 25 jaar als kapster. Door haar lange ervaring, toewijding en liefde voor het vak is Marielle dan ook een zeer kundig kapster. De kennis wordt up-to-date gehouden door regelmatig cursussen te volgen en de laatste trends worden op de voet gevolgd door regelmatig shows te bezoeken.

marielle_balie_2012_groot

In 2003 vond Marielle het tijd om haar spectrum te verbreden en begon een opleiding tot schoonheidsspecialiste die ze 2 jaar later afronde. Inmiddels is Marielle dan ook een ervaren schoonheidsspecialiste.